Forside Fylke Byer Kategorier Bestillingsskjema Om oss Kontakt oss

Museumsguiden.no
- fellesportalen for museene i Norge.

Museumsguiden.no - er en reklamefri og nettbasert tjeneste, tilrettelagt for museer og tilsvarende attraksjoner og øvrige opplevelser i Norge.

Museumsguiden.no vil gi brukerne en samlet oversikt, og en enklere måte å finne frem på - enten via søkeboksen, kategori eller ved å klikke på fylket fra norgeskartet eller fra den alfabetiske oversikten.

Hver hoved-oppføring har sin egen unike Infoside - med link til museets hjemmeside.

Vi som drifter Museumsguiden.no er opptatt av at oppføringene til en hver tid er så optimal som mulig, både overfor brukerne og for våre annonsører.

Derfor forsøker vi etter beste evne å kvalitetssikre disse i form av jevnlige oppdateringer.

Vi er takknemlige og mottakelige for tips og kommentarer - ris og ros:
Dette vil hjelpe oss til å forbedre og utvikle nettsiden, slik at den kan bli enda bedre !

Publisert 27.mars 2008 kl 00:24 . Sist endret 11.februar 2016 kl 22:48